Opsporen van vreemde geluiden.

Last van vreemde geluiden? Wij kunnen het opsporen! 

 

Geluidsmeting.nl is sinds 1994 de specialist in het opsporen van vreemde geluiden en geluidslekken. Soundcam

Iedereen heeft wel eens dat er vreemde geluiden zijn die ze niet kunnen traceren, dit is vaak geen probleem tot dat je er slechter door gaat slapen.

 Vreemde-geluiden-opsporen

Het opsporen van vreemde geluiden.

Vrouwen horen beter dan mannen! Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het mannelijk gehoor twee keer zo snel afneemt als bij vrouwen. Daarnaast hebben vrouwen over het algemeen tot hun vijftigste jaar een hogere hoorgrens bij een spraakfrequentie van rond de 1000 hertz. Soms lijd het tot het onterecht tot het gek verklaren van je partner. “Johhh je bent gek er zijn hier geluiden”.

Vanaf 0 decibel horen mensen met een standaard gehoor geen geluiden meer, maar er zijn mensen met een zeer gevoelig gehoor die zelfs geluiden van min 25 decibel kunnen horen. Fijn! Een goed gehoor, maar niet wanneer je er niet van kan slapen of niet goed kan functioneren op je werk.

 

Geluidsmeting.nl is sinds 1994 de specialist van het opsporen van vreemde geluiden. Geluiden worden vaak het beste hoorbaar wanneer het helemaal stil is, dus vaak wanneer je wilt gaan slapen komen vreemde geluiden naar boven. Of wanneer je ergens rustig een boek zit te lezen of wanneer je je moet concentreren op je werk.

Geluidsmeting.nl heeft een arsenaal aan apparatuur om uw vreemde geluiden op te sporen.

Kunnen we ook uw vreemde geluiden opsporen? Vraag het aan onze experts!Tel: 030-2767359  info@geluidsmeting.nl

Naar startpagina geluidsmeting.nl

© 2015 - 2024 www.geluidsmeting.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel